www.Pescar-Sportiv.ro www.Pescar-Sportiv.ro
Pescuitul sportiv in România

AlbumAlbum FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

baracuda,stie cineva?
Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.Pescar-Sportiv.ro -> Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
madalin

Data înscrierii: 13/Jan/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Sat Jul 05, 2008 1:14 pm    Titlul subiectului: baracuda,stie cineva? Răspunde cu citat (quote)

Salutare,am auzit de la un prieten de niste avertizoare de la baracuda si doresc sa achizitionez si eu un set dar nu pot da de iei.Daca are cineva o adresa de mail sau un nr. de tel sa rog sa il postati aici.Multumesc anticipat Very Happy !!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Sionut

Data înscrierii: 12/Dec/2007
Locație: Popesti

MesajTrimis: Sat Jul 05, 2008 1:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incearca pe
www.baracuda.com.ro
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
madalin

MesajTrimis: Sat Jul 05, 2008 6:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci Ionutze,ai cumva idee daca mai exista magazinul BARACUDA din Dragonul Rosul????
Sus
jonny_23

Data înscrierii: 03/Feb/2008

MesajTrimis: Sat Jul 05, 2008 7:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exista dar nu da la bucata doar daca te rogi o ora de ei.iti da sa scape de tine.app.inchide la 9 dim magazinu sau maxim 10.au afise ca nu vand la bucata sa nu insistam etc.statie daia am si eu si momentan sunt multumit dar am luat din ghencea......

0721.666.350
0768.895.826
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
madalin

MesajTrimis: Sun Jul 06, 2008 9:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

John,eu vb. de setul de 4 avertizoare WIRELESS , daca ai asa ceva zi-mi si mie de unde ai luat-o si la ce bani? Multumesc anticipat!!
Sus
jonny_23

MesajTrimis: Sun Jul 06, 2008 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am luat de la magazinul din ghencea la 250 ron.wierlles man.4 senzori si o statie toaate la diplomat de ala mic

0721.666.350
0768.895.826
Sus
madalin

MesajTrimis: Wed Jul 09, 2008 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am rezolvat-o,cu prima ocazie fac cinste!
:d
Sus
Gabi Barbu

Data înscrierii: 05/Jun/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Thu Jul 10, 2008 12:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt f. buni senzorii ! Mi am luat si eu de la targul de pescuit ! Tiuituri intense !!!
madalin

MesajTrimis: Thu Jul 10, 2008 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Merci Gabi,sper sa aud tot mai des tziuitul lor!! fire intinse!
Sus
mistrie

Data înscrierii: 12/May/2008

MesajTrimis: Tue Jul 29, 2008 4:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi poate va rog da cineva adresa magazinului? vreau sa imi cumpar tiuitori din astea fara fir, am de respectat o promisiune Smile
http://www.youtube.com/mistrie4u
http://www.facebook.com/AsociatiaPescarSportiv
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Armand
Site Admin

Data înscrierii: 14/Dec/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Tue Jul 29, 2008 4:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vezi ca este o solutie mai ieftina si mai enervanta decat senzorii!

Sunt un fel de tziuitori de seamana cu un Swinger....costa mai nimik si fac o galagie groaznica!

Am vazut in tulcea asa ceva pus la un nene bronzat pe varga(pe varfu batului cu firu prins de el).

de fiecare data cad scotea pluta din apa tziuia kktu ala Evil or Very Mad
mikcutu

Data înscrierii: 24/Feb/2008

MesajTrimis: Tue Jul 29, 2008 4:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ai o poza pt. tiuitorile astea?
mistrie

MesajTrimis: Tue Jul 29, 2008 6:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

deci nu cred ca este ceva mai enervant ca un pescar care foloseste clopotei pt lanseta si pescuieste din barca, am trait cosmarul asta la mila 23 Laughing Laughing Laughing

http://baracuda.com.ro/index.php?p=detalii&prod=511
daca te referi la alea pe care le vreau eu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
jonny_23

MesajTrimis: Tue Jul 29, 2008 9:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vand senzori baracuda.folositi de doua ori.200 ron.cu valiza si statie.sunt buni si in stare impecabila insa mi-am luat rodpod si e cu 5 senzori si trebuie sa ma adaptez cerintelor.

0721.666.350
0768.895.826
Sus
mistrie

MesajTrimis: Wed Jul 30, 2008 9:53 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca vii maine la cafenea si ai posibilitatea sa ii aduci cu tine ne hlizim la ei si iti dau banii Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.Pescar-Sportiv.ro -> Cafenea Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum