Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
george tomescu

Data înscrierii: 12/Jan/2008 Mesaje: 1664 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mon May 19, 2008 8:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Start in mansa a doua (sector 1):
Unii au prins peste:
Musafiri in prag de seara - multumim pentru vizita:
 _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
rubliov

Data înscrierii: 16/Dec/2007 Mesaje: 837 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mon May 19, 2008 8:44 am Titlul subiectului: |
|
|
concursul a fost destul de greu datorita spatiilor mari pe care trebuia sa arbitram.bateriile si-au facut datoria si "ne-au tinut"pe toti primele manse.in ultima ,unii(iancu,onaca),au inlocuit motorul electric cu motorul cu muschi(vasle).fatza de capturile de pe sarulesti,aici au fost cu 80%mai putine.cel ce a luat locul intai la sarulesti a punctat extrem de putin.locul unu a fost secosan.clasamentul se poate vedea pe saitul lrs.ro.caldura din ultima mansa ne-a ars pe toti si ne-a obosit vizibil.ii cer scuze lui iancu pentru divergentele avute dupa incheerea etapei.de asemenea si pentru ca am picat in fiecare seara de somn la ora 22 30.sper sa fie bine in urmatoarele etape si sa "iasa"la fel de bine arbitrajul.de remarcat "prietenia"dintre cele doua mascote,gimi si oscar.
p.s. jan este taticul echipei si rezultatele noastre ,in mare masura,sunt datorate stilului in care leaga si formeaza o adevarata echipa! _________________ corzi de chitara |
|
Sus |
|
 |
george tomescu

|
Trimis: Mon May 19, 2008 8:46 am Titlul subiectului: |
|
|
Plecare in mansa a treia:
La final, strangem harnasamentele, centralizam listele:
Aici s-au gatit oasele si pieile de oaie:
Si cotizantii stateau la coada:
 _________________ CS APS
Ultima modificare efectuată de către george tomescu la Mon May 19, 2008 9:25 am, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
george tomescu

|
Trimis: Mon May 19, 2008 8:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Cei mai buni au fost premiati:
Cam asta a fost:
 _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
Sionut

Data înscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 2431 Locație: Popesti
|
Trimis: Mon May 19, 2008 9:47 am Titlul subiectului: |
|
|
iar s-a lipit Rubi de interviu  _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
george tomescu

|
Trimis: Mon May 19, 2008 9:52 am Titlul subiectului: |
|
|
si nici macar nu a facut cinste nici macar pt aparitia din revista  _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
cezar dan chioibasu

Data înscrierii: 06/Dec/2007 Mesaje: 2409
|
Trimis: Mon May 19, 2008 9:54 am Titlul subiectului: |
|
|
Sionut a scris: | iar s-a lipit Rubi de interviu  |
Asta este, unii s-au nascut cu CHARISMA !  |
|
Sus |
|
 |
Sionut

|
Trimis: Mon May 19, 2008 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
cezar dan chioibasu a scris: |
Poate ni-l fura astia de la proteveu si ramanem fara A9 ....  _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
cezar dan chioibasu

Data înscrierii: 06/Dec/2007 Mesaje: 2409
|
Trimis: Mon May 19, 2008 10:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Sionut a scris: | cezar dan chioibasu a scris: |
Poate ni-l fura astia de la proteveu si ramanem fara A9 ....  |
Avand in vedere rapida sa ascensiune pe toate canalele mass-media, cred ca va avea nevoie de un manager. In showbiz NU SE POATE FARA !
Eu unul, ma inscriu pe lista, sa aiba omul de unde alege !  |
|
Sus |
|
 |
rubliov

|
Trimis: Mon May 19, 2008 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
interviul l-am dat pentru ca asa a hotarat seful echipei de arbitrii,tata jan.pe balta i-am cerut celui de la "realitatea tv" sa bage in reportaj macar 5 secunde cu sigla aps de pe vesta de arbitru.regizorul a hotarat sa puna intrebari si sa faca un interviu scurt.reportajul si interviul a fost transmis sambata pe realitatea-tv.marinel m-a anuntat pe cand arbitram despre asta!am incercat de fiecare data sa scot in evidenta asociatia noastra!
cei de la fishing&hunting au promis ca vor face un dvd pentru noi(si cei de la realitatea au promis!)
pe ambele televiziuni le-am invitat la concursul cu copii de la "robin hood".
cei de la realitatea au promis ca daca nu pot ajunge sa le parvina cateva poze reprezentative duminica seara si le vor da pe post cu comentariul nostru. _________________ corzi de chitara |
|
Sus |
|
 |
Vinturache Mihai

Data înscrierii: 20/Jan/2008 Mesaje: 397 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mon May 19, 2008 10:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Viorele,
Am postat pe celalalt topic felicitari, atat pentru grupul de arbitri de la VA cat si pt. Jean.
Aici vreau sa te felicit pe tine pentru efortul mediatic pe care il faci si de care chiar avem nevoie. Nu doar echipa de arbitri ci si APS-ul.
Ar fi bine daca ai putea face rost de acele inregistrari si sa fie puse pe site. Asa ca, folosind o urare "perimata": "Tot inainte!!!"
Felicitari Viorele! _________________ 0744 790 551
iSalud y amor! |
|
Sus |
|
 |
rubliov

|
Trimis: Mon May 19, 2008 10:39 am Titlul subiectului: |
|
|
nu fac nici un efort!efortul este al asociatiei si eu vrand-nevrand in trei din cele patru interviuri,asa m-am nimerit.daca nu era tata-jan si tot efortul financiar si logistic al aps si al membrilor echipei,nici interviurile n-ar fi avut loc si nici altii nu ar fi dorit interviuri cu membrii nostrii!
multumesc pentru felicitari! _________________ corzi de chitara |
|
Sus |
|
 |
Sionut

|
Trimis: Mon May 19, 2008 10:48 am Titlul subiectului: |
|
|
Felicit si eu echipa ce a asigurat arbitrajul pe Valea Argovei (eram convis ca va ve-ti descurca cu brio).Sper ca la urmatoarea etapa sa fim impreuna. _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
ion constantinescu

Data înscrierii: 03/Dec/2007 Mesaje: 534 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mon May 19, 2008 10:58 am Titlul subiectului: |
|
|
Fratilor participati ca arbitri la Etapele Turneului AVP care au mai ramas si va dau in scris ca o sa va vedeti la TV si o sa dati interviuri!
Precum observati, aparitiile Tv, nu sunt monopolul antrenorului sau al sefului de echipa.  _________________ Trebuie sa fii suficient de umil, ca sa poti invata.
cons_ion@yahoo.com
0734.833.661 |
|
Sus |
|
 |
George Banciu

Data înscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 432 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mon May 19, 2008 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
ion constantinescu a scris: |
Precum observati, aparitiile Tv, nu sunt monopolul antrenorului sau al sefului de echipa.  |
sa ne spui din timp la ce etapa nu vine vio, sa stim si noi sa ne luam concediu  _________________
FISH TEAM TUTANA
|
|
Sus |
|
 |
|