www.Pescar-Sportiv.ro www.Pescar-Sportiv.ro
Pescuitul sportiv in România
 
 AlbumAlbum FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Trofeul APS Ed. II 05-07 august 2016 Corbu

 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.Pescar-Sportiv.ro -> Competitii de Pescuit
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
george tomescuData înscrierii: 12/Jan/2008
Mesaje: 1664
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Wed Feb 03, 2016 11:01 am    Titlul subiectului: Trofeul APS Ed. II 05-07 august 2016 Corbu Răspunde cu citat (quote)

TROFEUL APS – Editia II

Organizator: Clubul Sportiv APS si George TOMESCU, cu sprijinul Administratiei Corbu
Perioada de desfasurare: 05 – 07 August 2016
Locatia: Corbu 2, jud. Constanța, in sistem "C&R"
Locuri disponibile: 20 – Sector C
Echipa de 2 sau 3 pescari
Taxa de participare : 1200 lei
Clasament: Calitate - Best 10
Pentru inscriere se plateste avans minim 600 lei. Avansul trebuie achitat pana pe data de 20 iulie 2016. Taxa integrala trebuie achitata pana pe data de 01 august 2016. Avansul nu se returneaza in caz de neprezentare a echipei la concurs.
Pentru inscriere si emitere factura, va rog sa ne comunicati:
- Nume echipa / denumire club
- Nume si prenume concurenti
- Date de facturare (CNP / CUI + adresa)
- Telefon de contact
Arbitraj: APS

Concursul incepe vineri 05 august la ora 12 si se termina duminica 07 august la ora 12 (daca duminica la ora 12, o echipa este in drill, se mai acorda 15 minute pentru scoaterea pestelui.)
Atentie: la terminarea concursului toate masinile vor fi controlate, la poarta, de catre serviciul de paza al fermei..
Acreditarea la Corbu se face vineri, 05 august 2016 la ora 9.00.
Ora 9.30 tragerea la sorti a standurilor (extragerea numarului de tragere se face in ordinea efectuarii platii taxei de participare, apoi se trag standurile) . Daca o echipa nu este prezenta pana la ora precizata, plus un timp de asteptare rezonabil (sfertul academic), in locul ei va extrage unul din arbitri.
Intre orele 10.00- 12.00 – accesul in stand, camparea si asezarea lansetelor pe suporti, pregatirea momelilor fara a se pescui si nadi.
Ora 12 se da startul.

PREMII:
Premiul I – 5400 lei net + cupe + diplome
Premiul II – 2700 lei net + cupe + diplome
Premiul III – 1800 lei net + cupe + diplome
Captura – 1200 lei net + cupe + diplome

Atentie: premiul pentru captura se acorda celui mai mare peste din concurs si nu puncteaza la primii 10 pesti ai echipei. Echipa poate renunta la premiul de captura daca acesta o dezavatajeaza in clasament.
Premiile sunt valabile pentru un numar de 20 echipe.


REGULAMENT CS APS PENTRU DESFASURAREA SI ARBITRAREA CONCURSURILOR DE CRAP

I. CONSIDERATII GENERALE.
1. Echipele pot fi formate din maxim 3 concurenti.
2. Prin stand de concurs, se intelege locul destinat unei echipe pentru campare si pescuit in concurs – pontoanele amenajate
3. Organizatorul va trasa directiile de pescuit.
4. Echipamentul de pescuit aflat in actiune trebuie montat si pastrat in totalitate in interiorul standurilor.
5. Repartizarea standurilor pe echipe, se face prin tragere la sorti. Tragerea la sorti se executa, cu toate echipele prezente la sedinta tehnica.

II. REGULI DE CONCURS
6. Pe timpul zilei, este permisa circulatia pe balta doar a masinilor arbitrilor, organizatorilor, sau proprietarului / administratorului lacului, cu viteza redusa astfel incat sa nu deranjeze concurentii aflati in competitie. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu este permis accesul cu masina. Aceasta se lasa la intrare iar accesul vizitatorilor este permis doar intre orele 08:00 - 18:00.
7. Concurentii au voie sa paraseasca standul, doar pe timpul zilei. Pe timpul noptii concurentii pot parasi standul doar pentru necesitati fiziologice sau la solicitarea arbitrilor, pentru a fi martori la cantariri efectuate la standurile vecine.
8. Concurentilor le este permisa intrarea in alte standuri doar insotiti de arbitru pentru nevoi specifice (cantariri, martori solicitati la un anumit eveniment etc).
9. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
10. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, fata de concurenti si de arbitri.
11. Concurentii au obligatia sa respecte prezentul regulament si sa respecte deciziile arbitrului.
12. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie tip cradle (acestea se gasesc si de inchiriat, la poarta fermei, cu 10 lei/24 ore), a minciocului ecologic, a sacilor mari obligatorii – minim 10 din care 5 de model mare si a sprayului dezinfectant.
13. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru.
14. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.

II.A NADIREA
15. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal.
16. Nu se poate folosi nada vie. Pentru nadire, este permisa folosirea mixurilor, semintelor, boilies-urilor si peletelor. Sunt interzise alunele tigrate si plumbii incarcati cu pasta.
17. Bulgarii de mixuri preparate si lansate, folosind produsele mai sus mentionate, trebuie sa aiba dimensiuni cu diametrul de maxim 60 mm.
18. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi bastonul de nadire(cobra), cupa de nadire, catapulta, racheta de nadire, spomb-ul, lopata si accesoriile PVA (fire solubile, pungi solubile, saci solubili). Interzis orice sistem cu propulsie pe baza de aer comprimat.
19. Racheta de nadire nu trebuie sa aiba un diametru interior mai mare de 60mm si o lungime mai mare de 200mm.
20. Este interzisa nadirea grea (cu racheta de nadire, spomb, catapulta, lopata sau cupa de nadire) de la ora 18:00 pana la ora 09:00.
21. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
22. Se admite nadirea cu seminte doar daca sunt cel putin fierte.
23. Este interzisa detinerea de nada sau momeala vie in interiorul standului.

II.B PESCUIT
24. Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa și maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa.
25. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea de plumb in caz de ruptura..
26. Se pescuieste numai cu plumb. Sunt interzise: plumbul pentru pasta, arcul naditor, feeder etc.
27. Pentru protejarea capturilor, este obligatorie momeala pe fir de par si folosirea carligelor fara contra. Organizatorul va detalia si va specifica elementele permise, la sedinta tehnica.
28. Se pescuieste si se nadeste doar in fata standului, locul pescuit se poate baliza cu markere (chiar si luminoase). Lanseurile spre stanga sau spre dreapta, nu vor depasi directia liniei de delimitare a zonei de pescuit.
29. Concurentul care este prins in drill la terminarea concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii, daca drillul a inceput inainte de semnalul de final al concursului. Echipa trebuie sa anunte imediat arbitrii si un vecin de stand daca au peste in drill la semnalul de final al concursului, altfel pestele nu puncteaza.
30. Concurentii sunt obligati sa fie dotati si sa foloseasca saci de crap suficienti (minim 10), saltea de primire tip cradle, mincioc cu deschidere mare si plasa fina, spray dezinfectant.
Arbitrii vor verifica prezenta acestor obiecte iar echipa in cauza va putea incepe pescuitul dupa remedierea situatiei.
31. Lungimea maxima a inaintasului folosit nu va depasi 8 m
32. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire, de catre arbitru.
33. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
34. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii, cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort / cabana.
35. Nu este permis focul deschis in casuta, cort sau direct pe jos.
36. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa nu mai aiba lansete cu monturi in apa.

II.C CANTARIREA
37. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur).
38. -
39. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din specii punctabile, cu exceptia obtinerii acordului propietarului sau organizatorului. Deasemenea nu se vor retine pestii vizibil mai mici decat capturile inregistrate pana in acel moment.
40. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor, iar acesta va lua decizia daca se va cantari suplimentar sau nu,
41. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza.
42. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea si apoi eliberarea imediata.
43. La fiecare cantarire poate participa si un vecin de stand in calitate de martor. Completarea fisei de arbitraj se face de catre arbitru. Arbitrul va consemna citet, numele si numarul standului, concurentului martor si toate datele privind capturile din standul unde se face cantarirea.
44. Pe foile de arbitraj, confirmarea cantaririlor si a datelor trecute de catre arbitri, se face prin stampila sau semnatura.
45. Cantaririle se fac dupa programul de cantariri stabilit de organizator. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
Se efectueaza cantariri suplimentare la cerere in caz de captura de peste 10 kg. Daca pestele in cauza nu are 10 kg se va repune in sac pana la urmatoarea cantarire.
46. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre arbitru si un concurent din echipa. Optional poate semna si un vecin de stand in calitate de observator (daca doreste).
47. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. Un singur peste intr-un singur sac.
48. La efectuarea cantaririlor se vor prezenta toti pestii capturati pana in acel moment. Se interzice retinerea capturilor pentru a fi cantarite la cantare ulterioare.
49. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in timpul cantaririlor.
50. Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile.
51. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentatnt al organizatorilor si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei.

III. SANCTIUNI
52. Se sanctioneaza cu AVERTISMENT consemnat in fisa de arbitraj, nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: 4, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 17, 19, 20, 21, 22, 27, 28, 30, 31, 32, 34, 35, 36, 39, 40, 41, 45, 47.
53. Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs, nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: 16, 18, 23, 24, 25, 26, 33, 42, 48.
54. Echipele care au primit doua avertismente sunt penalizate cu 20 kg si sunt eliminate din concurs la primirea celui de al treilea avertisment.

IV. PUNCTAJ
55. Puncteaza cei mai mari 10 pesti ai fiecarei echipe si se alcatuieste clasamentul pe CALITATE.
56. Concurentii au obligatia sa verifice corectitudinea punctajului echipei, dupa afisarea clasamentului final. Sunt admise contestatiile scrise, care sunt insotite de copiile fiselor de arbitraj si care se fac in maxim 30 minute dupa afisarea clasamentului.

V. CONTESTATII
57. Contestatiile privind deciziile de arbitraj, se formuleaza in scris catre coordonatorul echipei de arbitri si se depun in cel mult 1 ora de la consumarea faptei. Contestatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

VI. ARBITRAJ
58. Arbitrii au obligatia sa respecte regulamentul in litera si spiritul lui, sa fie corecti, obiectivi si discreti.
59. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul si sa noteze sanctiunile acordate pe foile de arbitraj. Foaia de arbitraj care consemneaza sanctiunea, nu este conditionata de efectuarea unei cantariri.
60. Foile de arbitraj se intocmesc in dublu exemplar. Originalul ramane la arbitru si este folosit pentru intocmirea clasamentului, copia ramane la concurent pentru a-i servi acetuia la verificari si eventuale contestatii.
61. Startul si finalul concursului se anunta prin semnal auditiv.
62. Arbitrii au obligatia sa raspunda in orice moment solicitarilor motivate ale concurentilor.
63. Arbitrii, indiferent de situatie, vor avea un comportament civilizat bazat pe respect si intelegere fata de concurenti.

VII. DISPOZITII FINALE
64. Programul desfasurarii concursului, regulamentul de concurs si de arbitraj, se anunta din timp echipelor participante de catre organizatorul concursului.
65. Organizatorul are obligatia sa informeze exact concurentii despre directiile de pescuit marcate pe standuri, caile de acces permise catre utilitati si orice alte date a caror necununoastere pot duce la incalcarea prezentului regulament.
66. Participarea la concurs, implica acceptarea fara rezerve din partea concurentilor, a prevederilor din prezentul regulament si obligatia de a i se conforma.
67. In caz de forta majora, concursul se poate reprograma, intrerupe sau se declara castigator cel care a prins cel mai mult peste, daca au trecut mai mult de 24 ore.
68. Daca nu au trecut 24 ore, concursul se poate intrerupe si reprograma, dar la reluare concurentii isi pastreaza locurile initiale. Concursul reprogramat reincepe din minutul 1, netinandu-se cont de pestii care s-au prins in etapa suspendata.
69. In timpul concursului, divergentele sau incalcarile prezentului regulament se solutioneaza de catre arbitri. In afara acestuia se solutioneaza de catre organizator.
Asociatia Club Sportiv APS sau Administratia lacului Corbu nu sunt responsabile pentru eventualele accidente sau evenimente.


Clubul Sportiv APS va doreste FIR INTINS!

Festivitatea de premiere duminica la ora 14:00.

Unde se poate achita taxa :

1. George Tomescu 0727.220.686
2. Cont RO05INGB0000999904979928 Asociatia Club Sportiv APS
Va rog sa specificati in OP “pentru Trofeul APS”
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
george tomescuData înscrierii: 12/Jan/2008
Mesaje: 1664
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Wed Feb 03, 2016 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lista de intentie:

1. Cristi Vasile
2. Sandu Podaru
3. Star Fish Romania
4. Sorin Doroftei
5. Preda Alexandru
6. Sava Cosmin
7. Ady Ionesti
8. Andu Dascalescu
9. CS APS1: Dragos Mardare
10. Adrian Pelmus
11. CS APS2: Bogdan Suciu
12. Vasilescu Mircea
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
george tomescuData înscrierii: 12/Jan/2008
Mesaje: 1664
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Thu Feb 04, 2016 9:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lista de intentie:

1. Cristi Vasile
2. Sandu Podaru
3. Star Fish Romania
4. Sorin Doroftei
5. Preda Alexandru
6. Sava Cosmin
7. Ady Ionesti
8. Andu Dascalescu
9. CS APS1: Dragos Mardare
10. Adrian Pelmus
11. CS APS2: Bogdan Suciu
12. Club Tomis Carp: Nitu Teodor + Vasilescu Mircea + Urziceanu Cosmin
13. Daniel Banu + parteneri
14. Ionut Bata
15. Rotyx Rotyx
16. Radu Jercan
17. Lau Hristache
18. CS APS 3: Andrei Iosif
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
george tomescuData înscrierii: 12/Jan/2008
Mesaje: 1664
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Wed Mar 09, 2016 3:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lista de participare:
1. Club Tomis Carp: Nitu Teodor + Vasilescu Mircea + Urziceanu Cosmin - avans

Lista de intentie:
1. Cristi Vasile
2. Sandu Podaru
3. Star Fish Romania
4. Sorin Doroftei
5. Preda Alexandru
6. Sava Cosmin
7. Ady Ionesti
8. Andu Dascalescu
9. CS APS1: Dragos Mardare
10. Adrian Pelmus
11. CS APS2: Bogdan Suciu
12. Daniel Banu + parteneri
13. Ionut Bata
14. Rotyx Rotyx
15. Radu Jercan
16. Lau Hristache
17. CS APS 3: Andrei Iosif + Bogdan Iosif
18. Zugravu Dorel
19. Carp Ctc
20. Leo Ptm
21. Simu Alexandru+partenerii
22. Florin Echimov + parteneri
23. Nicu Ciobanu
24. Marius Alexandru
25. Florin Overten
26. George Silviu
27. Cosmin Clinci
28. Sporti in Iasi
29. Razvan Negru
30. Lamacarp Fishing Team
31. Lupse Leo
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
george tomescuData înscrierii: 12/Jan/2008
Mesaje: 1664
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Tue Mar 22, 2016 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lista de participare:
1. Club Tomis Carp: Nitu Teodor + Vasilescu Mircea + Urziceanu Cosmin - avans
2. CS APS4: Radu Ionescu + George Tomescu + partener - avans

Lista de intentie:
1. Cristi Vasile
2. Sandu Podaru
3. Star Fish Romania
4. Sorin Doroftei
5. Preda Alexandru
6. Sava Cosmin
7. Ady Ionesti
8. Andu Dascalescu
9. CS APS1: Dragos Mardare
10. Adrian Pelmus
11. CS APS2: Bogdan Suciu
12. Daniel Banu + parteneri
13. Ionut Bata
14. Rotyx Rotyx
15. Radu Jercan
16. Lau Hristache
17. CS APS 3: Andrei Iosif + Bogdan Iosif
18. Zugravu Dorel
19. Carp Ctc
20. Leo Ptm
21. Simu Alexandru+partenerii
22. Florin Echimov + parteneri
23. Nicu Ciobanu
24. Marius Alexandru
25. Florin Overten
26. George Silviu
27. Cosmin Clinci
28. Sporti in Iasi
29. Razvan Negru
30. Lamacarp Fishing Team
31. Lupse Leo
32. Ionut Constantinescu
33. Cristi V Syyle
34. Stigma Fishing
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
george tomescuData înscrierii: 12/Jan/2008
Mesaje: 1664
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sat Apr 30, 2016 11:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lista de participare:
1. Club Tomis Carp: Nitu Teodor + Vasilescu Mircea + Urziceanu Cosmin - avans
2. CS APS4: Radu Ionescu + George Tomescu + partener - avans

Lista de intentie:
1. Cristi Vasile
2. Sandu Podaru
3. Star Fish Romania
4. Sorin Doroftei
5. Preda Alexandru
6. Sava Cosmin
7. Ady Ionesti
8. Andu Dascalescu
9. CS APS1: Dragos Mardare
10. Adrian Pelmus
11. CS APS2: Bogdan Suciu
12. Daniel Banu + parteneri
13. Ionut Bata
14. Rotyx Rotyx
15. Radu Jercan
16. Lau Hristache
17. CS APS 3: Andrei Iosif + Bogdan Iosif
18. Zugravu Dorel
19. Carp Ctc
20. Leo Ptm
21. Simu Alexandru+partenerii
22. Florin Echimov + parteneri
23. Nicu Ciobanu
24. Marius Alexandru
25. Florin Overten
26. George Silviu
27. Cosmin Clinci
28. Sport in Iasi
29. Razvan Negru
30. Lamacarp Fishing Team
31. Lupse Leo
32. Ionut Constantinescu
33. Cristi V Syyle
34. Stigma Fishing
35. Razvan Ingeaua
36. Gabriel Stratulat
37. Radu Barabas, Fredy Albu
38. Licaciu Daniel
39. Manu Baltag
40. Cristian Patica
41. Lungu Catalin
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
george tomescuData înscrierii: 12/Jan/2008
Mesaje: 1664
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Thu May 26, 2016 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lista de intentie:
1. Cristi Vasile
2. Sandu Podaru
3. Star Fish Romania
4. Sorin Doroftei
5. Preda Alexandru
6. Sava Cosmin
7. Ady Ionesti
8. Andu Dascalescu
9. CS APS1: Dragos Mardare
10. ......
11. CS APS2: Bogdan Suciu
12. Daniel Banu + parteneri
13. Ionut Bata
14. Rotyx Rotyx
15. Radu Jercan
16. Lau Hristache
17. CS APS 3: Andrei Iosif + Bogdan Iosif
18. Zugravu Dorel
19. Carp Ctc
20. Leo Ptm
21. Simu Alexandru+partenerii
22. Florin Echimov + parteneri
23. Nicu Ciobanu
24. Marius Alexandru
25. Florin Overten
26. George Silviu
27. Cosmin Clinci
28. Sport in Iasi
29. Razvan Negru
30. Lamacarp Fishing Team
31. Lupse Leo
32. Ionut Constantinescu
33. Cristi V Syyle
34. Stigma Fishing
35. Razvan Ingeaua
36. Gabriel Stratulat
37. Radu Barabas, Fredy Albu
38. Licaciu Daniel
39. Manu Baltag
40. Cristian Patica
41. Lungu Catalin
42. Viorel Cozma
43. Enjoifishing Club
44. George Predescu
45. Asociatia Pescarilor Neamt
46. Simona Merisescu
47. Alex Dumitru
48. Postelnicu Danut
49. Liviu Cristian
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
george tomescuData înscrierii: 12/Jan/2008
Mesaje: 1664
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Thu May 26, 2016 10:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lista de participare:

1. Club Tomis Carp: Nitu Teodor + Vasilescu Mircea + Urziceanu Cosmin - avans
2. CS APS4: Radu Ionescu + George Tomescu + partener - avans
3. Sergiu Conea + Asanica Octalian - integral
4. Vasilescu Marius + Vasilescu Nely - integral
5. Dan Dumitru - integral
6. Fair Play Fishing: Dorin Delca + parteneri - avans
7. Club Tomis Carp: Iuli Andronache + Adi Pelmus + Florin Cadar - avans
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
george tomescuData înscrierii: 12/Jan/2008
Mesaje: 1664
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mon Jun 06, 2016 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lista de participare:

1. Club Tomis Carp: Nitu Teodor + Vasilescu Mircea + Urziceanu Cosmin - avans
2. CS APS1: Radu Ionescu + George Tomescu + Gabi Tomescu - avans
3. Sergiu Conea + Asanica Octalian - integral
4. Vasilescu Marius + Vasilescu Nely - integral
5. Dan Dumitru - integral
6. Fair Play Fishing: Dorin Delca + parteneri - avans
7. Club Tomis Carp: Iuli Andronache + Adi Pelmus + Florin Cadar - avans
8. CS APS2: Dan Savin + Alex Savin - avans
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
george tomescuData înscrierii: 12/Jan/2008
Mesaje: 1664
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Tue Jun 21, 2016 9:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Lista de participare:

1. Club Tomis Carp: Nitu Teodor + Vasilescu Mircea + Urziceanu Cosmin - avans
2. CS APS1: Radu Ionescu + George Tomescu + Gabi Tomescu - avans
3. Sergiu Conea + Asanica Octalian - integral
4. Vasilescu Marius + Vasilescu Nely - integral
5. Dan Dumitru + Eugen Stefan - integral
6. Fair Play Fishing: Dorin Delca + parteneri - avans
7. Club Tomis Carp: Iuli Andronache + Adi Pelmus + Florin Cadar - avans
8. CS APS2: Dan Savin + Alex Savin - avans
9. Valeriu Matei + Bogdan Dinu - integral
10. CS APS3: George Dumitru + Liviu Ilie - avans
11. Carpbait: Daniel Banu + Cristi Alexandrescu + Claudiu Cioaba - avans
12. ALCO Team: Costin Geangulea + Alina Geangulea + Eduard Georgescu - integral

AMR 8 locuri la o veritabila repetitie, cu doua saptamani inainte de Cupa RIG
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.Pescar-Sportiv.ro -> Competitii de Pescuit Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community

Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Blocked registrations / posts: 127070 / 0