Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
george tomescu

Data înscrierii: 12/Jan/2008 Mesaje: 1664 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mon Apr 27, 2009 7:59 am Titlul subiectului: Impresii Darvari TAvP 2009 |
|
|
Ieri s-a incheiat a doua etapa a turneului, etapa desfasurata la Darvari. A punctat numai salaul de la 35 de cm.
Din fericire pentru noi, arbitrii, si din nefericire pentru concurenti, au fost foarte multi pesti mici, sub dimensiune.
Aceasta, corelat cu faptul ca balta nu ofera prea multe variante unui numar mare de pescari (84), a dus la aparitia frecusurilor intre concurenti urmate de avertismente pentru nepastrarea distantei, injuraturi etc.
Si astfel, iata si prima etapa in care un concurent a strans suficient de multe avertismente (in aceeasi etapa) ca sa atraga descalificarea sa.
Despre pesti, numai de bine: captura 61 cm - Ovidiu Ristivan.
S-a prins si stiuca si bibani, dar nu au punctat.
S-a prins si crap romanesc si chinezesc, de asemenea nepunctabili, dar considerabili ca marime.
Vreme naspa: ploaie si vant.
Macare si "sucuri": gratar cat cuprinde, bere, vin (Sec de M.)
Poze: in curand. _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
albatrin

Data înscrierii: 15/Jan/2008 Mesaje: 629 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mon Apr 27, 2009 10:35 am Titlul subiectului: |
|
|
Din postarea lui Ovidiu Ristivan CPR, președintele Comisiei Tehnice de Disciplina și Arbitraj, pe forumul Ligii Române de Spinning :
".....Felicitări și arbitrilor de la APS , o echipă puternică și intransigentă la această etapă așa cum știm că pot fi...." _________________ Cristi Nedelcu
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viață, apucă-te de pescuit !!! |
|
Sus |
|
 |
Sionut

Data înscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 2431 Locație: Popesti
|
Trimis: Mon Apr 27, 2009 11:11 am Titlul subiectului: |
|
|
ceva poze
Ce am baut noi 2 zile : HA HA HA HA
Si noii locuitori ai Popestiului
 _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
george tomescu

Data înscrierii: 12/Jan/2008 Mesaje: 1664 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mon Apr 27, 2009 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si de la mine cateva poze:
Sedinta tehnica
La treaba
Aici s-a muncit la clasamente
O altfel de captura - nepunctabila
Si obiectul muncii si un "muncitor"
Din nou o superba captura - nepunctabila
Merituosii castigatori
Si ECHIPA de arbitrii
 _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
albatrin

Data înscrierii: 15/Jan/2008 Mesaje: 629 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Tue Apr 28, 2009 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
Din articolul "Șalăii cutremurați" postat de Cristi Albu pe saitul ligii și cel al revistei Aventuri la Pescuit:
"Arbitrajului, fara probleme majore, i s-a adaugat de aceasta data si efectuarea clasamentelor intermediare si finale din parte Asociatiei Pescar Sportiv."
Doru Someșan, câștigătorul etapei de la Sărulerști, despre Dârvari:
"Arbitrajul profesionist, la cotele inalte cu care ne-au obisnuit anul trecut."
Ștefan Dinu CPR:
"Una peste alta a fost bine ... felicitări tuturor cei implicați: arbitrii APS, concurenți (aici am o excepție!), sponsori, parteneri medie și ORGANIZATORII."
Eugen Cozma:
"....Multumiri albitrilor Felicitari si concurentilor care in ciuda timpului nefavorabil au luptat pina la fluierul de final." _________________ Cristi Nedelcu
Vrei să fii fericit o zi, îmbată-te; un an, însoară-te; o viață, apucă-te de pescuit !!! |
|
Sus |
|
 |
Petru Burian

Data înscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 894 Locație: Tg-Mures
|
Trimis: Tue Apr 28, 2009 9:34 am Titlul subiectului: |
|
|
Sincere felicitari echipei de arbitrii, care nu se dezmint de loc
Si uite asa, am fost si pe Darvari  _________________ „Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus” |
|
Sus |
|
 |
|