Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
nexu

Data înscrierii: 10/Apr/2008 Mesaje: 602
|
Trimis: Wed Dec 24, 2008 5:51 pm Titlul subiectului: La multi ani arbitrilor!!!... |
|
|
Sectiune noua...arbitrii, sunt si ei oameni, chiar daca nu vorbesc intotdeauna...
Cu siguranta sunteti din APS, chiar daca voi vorbiti in ultima vreme doar intre voi...Noi, ceilalti Membri ai APS, ne desfasuram p'aci mai mereu, iar in Ajun de Craciun, va doresc sa aveti Sarbatori Fericite, iar in anu' care vine, sa fiti aceeasi intransigenti, de unde va vine si renumele de Echipa Corecta... |
|
Sus |
|
 |
jonny_23

Data înscrierii: 03/Feb/2008 Mesaje: 678 Locație: bucuresti
|
Trimis: Wed Dec 24, 2008 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa fiti sanatosi...numai oameni unu si unu....dar din nefericire cam absenti pe forum....poate de la anu......sanatate maxima _________________ CS CARP ZONE
0721.666.350
0768.895.826 |
|
Sus |
|
 |
Dumitrescu Iancu
Data înscrierii: 26/Jan/2008 Mesaje: 675
|
Trimis: Wed Dec 24, 2008 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sarbatori Fericite si tie,Nexule,sanatate,bucurie si capturi multe si frumoase!!!Si de vorbit,vorbim cu toata lumea care vrea sa vorbeasca cu noi,ori pe forum,ori pe la cele actiuni organizate de APS, si pe la care nu prea te vazuram anul asta...Dar nu-i nimic,te asteptam la anul... |
|
Sus |
|
 |
nexu

|
Trimis: Wed Dec 24, 2008 7:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dumitrescu Iancu a scris: | Sarbatori Fericite si tie,Nexule,sanatate,bucurie si capturi multe si frumoase!!!Si de vorbit,vorbim cu toata lumea care vrea sa vorbeasca cu noi,ori pe forum,ori pe la cele actiuni organizate de APS, si pe la care nu prea te vazuram anul asta...Dar nu-i nimic,te asteptam la anul... |
Fiind pe net si vazand ca profu Burian face urari, vazand ca se mai trezeste unu'/altu' sa'i raspunda, vazand ca Vasile si'a tras topic de urari si in fine,
vazand ca arbitrii nu fac urari, m'am gandit sa'i scot un pic din amorteala
La multi ani Iancu, imi pare bine ca te'am cunoscut, abia astept sa ne vedem la o pescuiala, sau cu orice alta ocazie  |
|
Sus |
|
 |
Dumitrescu Iancu
Data înscrierii: 26/Jan/2008 Mesaje: 675
|
Trimis: Wed Dec 24, 2008 7:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oricand,cu placere,Nexule!Iar pentru o corecta informare,pe topicul deschis de Domn' Profesor au raspuns sau au facut urari nu mai putin de 6(sase) arbitri. Pana acum... |
|
Sus |
|
 |
Eugen Fetes Vizitator
|
Trimis: Wed Dec 24, 2008 8:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
La multi ani echipei de arbitri APS! |
|
Sus |
|
 |
nexu

|
Trimis: Wed Dec 24, 2008 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dumitrescu Iancu a scris: | Oricand,cu placere,Nexule!Iar pentru o corecta informare,pe topicul deschis de Domn' Profesor au raspuns sau au facut urari nu mai putin de 6(sase) arbitri. Pana acum... |
In afara de tine si de Rovin, spre rusinea mea nu i'am recunoscut pe ceilalti 4, care postasera
pana la ora la care'am facut io referire...rubi si costin au facut'o mai pa seara... |
|
Sus |
|
 |
nexu

|
Trimis: Wed Dec 24, 2008 8:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Oricum, mi se pare deplasat sa li se ureze:la multi ani forumistilor si la multi ani abitrilor...prietenii stiu de ce
Sper din tot sufletu' sa nu ma mai ameninte Marinel este doar un comentariu pe forum... |
|
Sus |
|
 |
cezar dan chioibasu

Data înscrierii: 06/Dec/2007 Mesaje: 2409
|
Trimis: Wed Dec 24, 2008 9:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
nexu a scris: | Oricum, mi se pare deplasat sa li se ureze:la multi ani forumistilor si la multi ani abitrilor...prietenii stiu de ce
Sper din tot sufletu' sa nu ma mai ameninte Marinel este doar un comentariu pe forum... |
Sa nu ne mai legam de ...amanunte, Nexule!
E Seara de Ajun, Christos se naste pentru toti crestinii ( inclusiv cei adunati prin diverse secte )!
Macar acum sa fim toti impreuna, altfel, ar fi mult prea absurd totul ! |
|
Sus |
|
 |
Gheorghe Nicolae

Data înscrierii: 12/Jan/2008 Mesaje: 225 Locație: Magurele
|
Trimis: Thu Dec 25, 2008 12:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Sarbatori fericite ,sanatate si impliniri ,toata stima,tuturor. Chiar daca unii dintre noi suntem cam scumpi la postari , sa fiti siguri ca nu suntem absenti . Citim rand cu rand ( si intre randuri ) !  _________________ Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face! |
|
Sus |
|
 |
FAE

Data înscrierii: 20/Feb/2008 Mesaje: 1586 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Thu Dec 25, 2008 11:00 am Titlul subiectului: |
|
|
SALVE
Mah..eu ce sa v-a mai urez..."LA CITI MAI MULTI ANI DEA-CU INAINTE...fara reparati... LA MULTI ANI,SANATATE,FERICIRE SI TOT CE V-A DORITI VOI.
SA TRAITI BINE  _________________ IONICA STEFAN-STELIAN
fae.electric@gmail.com
0722914826---0765465636 |
|
Sus |
|
 |
Petru Burian

Data înscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 894 Locație: Tg-Mures
|
Trimis: Thu Dec 25, 2008 11:50 am Titlul subiectului: |
|
|
Stimati Colegi si Prieteni
Echipa de arbitrii n-a picat din cer si nu s-a realizat prin „scoborarea peste noapte a inspiratiei si a informatiilor-cunostintelor”, in capul unora.
In esenta, ei sunt un grup din colectivul nostru „pescaresc” (adica prietenii nostrii), care sub conducerea lui Tata Jean, au facut in plus, fata de altii, eforturi si sacrificii: s-au documentat, au invatat, au renuntat la „pescuieli”, au depus efort si au infruntat uneori „stihiile naturi”.
Dar au invins !!! prin competenta si corectitudine, certificate prin prestigiul castigat.
Pentru tot ceea ce au realizat in plus fata de „restul lumii” eu le urez toate cele bune ca si tuturor colegilor, la care as adauga:
Tineti-o tot asa si spre mai mare in anul care vine si La Multi Ani !!!
subsemnatul _________________ „Homo faber cyberneticus va deveni Homo humanis ecologicus” |
|
Sus |
|
 |
|