Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Dan Calinescu
Data înscrierii: 16/Feb/2016 Mesaje: 17 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Thu Apr 21, 2016 12:31 pm Titlul subiectului: Lamuriri |
|
|
Va salut domnilor.
Stiu ca sunt destui dintre dumneavoastra care ati pescuit cel putin o data pe Greaca.
Care e faza cu pescuitul in regim C&R cu taxa pe partida doar cu recomandare de la un abonat?
Se vrea a fi o balta pe baza de abonament si cu circuit inchis (doar cei apropiati apropiatilor baltii ) sa zic asa, pentru cei care doresc sa mearga cu plata per partida?
Nu intreb pentru mine ci mai mult din curiozitate ca urmare a unei discutii de pe crapmania. |
|
Sus |
|
 |
Sionut

Data înscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 2431 Locație: Popesti
|
Trimis: Thu Apr 28, 2016 4:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ideea e ca noaptea unora le vin idei. Du-te acolo si vorbiti cu George Mihaila si nu cred sa fie problema daca se doreste achizitia unui abonament. _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
mr marinel

Data înscrierii: 04/Dec/2007 Mesaje: 2221 Locație: Bucuresti-Romania
|
Trimis: Sat Apr 30, 2016 9:27 am Titlul subiectului: |
|
|
Pana la urma este vorba de responsabilitate si corectitudine reciproca. Administratie balta pescar.
In alta ordine de idei deja cei care merg la pescuit pe voucerele de la noi sunt clienti vechi ai balti ori colegi din asociatie care cunosc deja regulamentul baltii si au dat dovada de corectitudine dealungul timpului. Pe scurt spus intradevar pana la urma este o recomandare din partea APS si in acelas timp responsabilitate. _________________ Marinel Simtea
Membru Fondator Asociatia Pescar Sportiv
office.pescarsportiv@gmail.com
marinel_simtea@yahoo.com
0722622697 / 0744544886 |
|
Sus |
|
 |
|