www.Pescar-Sportiv.ro www.Pescar-Sportiv.ro
Pescuitul sportiv in România
 
 AlbumAlbum FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Cupa APS ed-XIII-a
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Următoare
 
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.Pescar-Sportiv.ro -> Competitii de Pescuit
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SionutData înscrierii: 12/Dec/2007
Mesaje: 2431
Locație: Popesti

MesajTrimis: Wed Jan 14, 2015 5:31 pm    Titlul subiectului: Cupa APS ed-XIII-a Răspunde cu citat (quote)

ASOCIATIA PESCAR SPORTIV
Organizator: CS APS si Ionut SILIVESTRU
Perioada de desfasurare: 27 – 29 Martie 2015
Concursul se tine pe bazinul Greaca - Cercani, in sistem "C&R"
Locuri disponibile: 10 (concursul se va tine cu maxim 16 in 2 sectoare )
Echipa de 2 sau 3 pescari .
Taxa de participare : 400 lei (133 lei/persoana)


Concursul incepe vineri 27 Martie la ora 12 si se termina duminica 29 Martie la ora 12 ( daca duminica la ora 12, o echipa este in drill, se mai acorda 15 minute pentru scoaterea pestelui.)
Acreditarea la Cercani se face vineri, 27 Martie la ora 9.00.
Ora 9.30 tragerea la sorti a standurilor. (extragerea numarului de tragere se face in ordinea efectuarii platii taxei de participare, apoi se trag standurile) . Daca o echipa nu este prezenta pana la ora precizata, plus un timp de asteptare rezonabil (sfertul academic), in locul ei va extrage unul din arbitri.
Intre orele 10.00- 12.00 - camparea si asezarea lansetelor pe suporti,pregatirea momelilor fara a se pescui si nadi.
Ora 12 se da startul.

PREMII: Pentru locul 1-2-3 pe sector se acorda CUPE si DIPLOME ( toti concurentii vor primi diplome de participare ) astfel :
Marele Premiu (castigatorul baltii)
Premiul I - cupa (pe fiecare sector)
Premiul II - cupa (pe fiecare sector)
Premiul III - cupa (pe fiecare sector)
Captura - cupa (un singur premiu de captura pe toata balta)
Se puncteaza CRAP si AMUR ( cteno ) orice greutate.


REGULAMENT APS PENTRU DESFASURAREA SI ARBITRAREA CONCURSURILOR DE CRAPI. CONSIDERATII GENERALE.
1. Echipele pot fi formate din maxim 3 concurenti.
2. Prin stand de concurs, se intelege locul destinat unei echipe pentru campare si pescuit in concurs. Standul va avea o suprafata de 8x8 metri.
3. Distanta minima intre standuri este de 50 m (acolo unde este posibil). In functie de configuratia locului se va alege maximul posibil.
4. Organizatorul, are obligatia sa materializeze centrul standului si sa-l numeroteze. Daca este posibi, va trasa si limitele acestuia.
5. In buna intelegere si in colaborare cu echipele invecinate, concurentii vor stabili si marca jumatatea distantei fata de standurile vecine, daca aceasta nu este mai mare de 50 m
6. Dimensiunile standului si distanta intre standuri pentru concursul respectiv, sunt functie de configuratia locatiei de concurs si se vor anunta de catre organizator la sedinta tehnica.
7. Concurentii au obligatia sa respecte dimensiunile indicate pentru stand si sa respecte distanta intre standuri.
8. Echipamentul de pescuit aflat in actiune trebuie montat si pastrat in totalitate in interiorul standurilor. Pentru restul de echipament se pot folosi umbrarele adiacente.
9. Eventualele litigii, privind delimitarea standurilor sau a distantei intre acestea, se solutioneaza de catre arbitri.
10. Repartizarea standurilor pe echipe, se face prin tragere la sorti. Tragerea la sorti se executa, cu toate echipele prezente la sedinta tehnica.

II. REGULI DE CONCURS
1. Pe timpul zilei, este permisa circulatia pe balta doar a masinilor arbitrilor, organizatorilor, proprietarului sau concurentilor, cu viteza redusa astfel incat sa nu deranjeze concurentii aflati in competitie. Concurentii sunt obligati sa anunte potentialii vizitatori ca nu este permis accesul cu masina, aceasta se lasa la intrare iar accesul lor este permis doar intre orele 08-19:00.
2. Concurentii au voie sa paraseasca standul, dar nu au voie sa intre in standuri vecine decat cu acordul concurentilor din standul respectiv.
3. Concurentilor le este permisa intrarea in alte standuri doar insotiti de arbitru pentru nevoi specifice (cantariri, martori solicitati la un anumit eveniment etc) si in cazul de la punctul anteriror.
4. Concurentii sunt obligati sa pescuiasca in liniste. Este interzisa folosirea aparatelor audio, cu un volum care poate fi receptionat si in standul vecin.
5. Concurentii sunt obligati sa se comporte civilizat si respectuos fata de vecinii de stand, de concurenti si de arbitri.
6. Concurentii au obligatia sa respecte prezentul regulament si sa respecte deciziile arbitrului.
7. Inainte de inceperea concursului, arbitrii vor verifica prezenta saltelei de receptie, a minciocului ecologic, a sacilor mari obligatorii si a sprayului dezinfectant .
8. In cazul in care apar neintelegeri intre doua echipe vecine, referitoare la zona de pescuit, nadire sau orice alt subiect divergent, decizia finala se ia de catre arbitru.
9. Concurentii sunt obligati sa lase standul in perfecta stare de curatenie la final. Arbitrii au obligatia, sa verifice acest lucru si sa sanctioneze nerespectarea lui, inainte de afisarea clasamentului final.

II.A NADIREA
1. Nadirea si lansarea se desfasoara numai de pe mal.
2. Nu se poate folosi nada vie. Este permisa numai folosirea mixurilor,semintelor, boilies-urilor si peletelor.
3. Mixurile preparate si lansate, folosind produsele mai sus mentionate, trebuie sa aiba dimensiuni cu diametrul de maxim 60 mm.
4. Este permisa numai nadirea manuala. Se poate folosi bastonul de nadire(cobra), cupa de nadire,catapulta,racheta de nadire,lopata si accesoriile PVA (fire solubile,pungi solubile,saci solubili). Interzis orice sistem cu propulsie pe baza de aer comprimat.
5. Racheta de nadire nu trebuie sa aiba un diametru interior mai mare de 60mm si o lungime mai mare de 200mm.
6. Este interzisa nadirea grea(cu racheta de nadire,catapulta,lopata sau cupa de nadire) de la ora 17:00 pana la ora 09:00.
7. Este interzisa nadirea in standurile invecinate.
8. Se admite nadirea cu seminte doar daca sunt cel putin fierte.
9. Este interzisa detinerea de nada sau momeala vie in interiorul standului.

II.B PESCUIT
1. Se pescuieste cu maxim 4 lansete la apa și maxim 2 lansete la apa folosite pentru markere. Se pot tine in stand oricate lansete de rezerva gata de atac, incarcate, dar fara ca monturile sa fie in apa.
2. Pescuitul se face cu un singur carlig pe montura. Este obligatorie folosirea monturilor care sa permita eliberarea crapilor in caz de ruptura.
3. Pentru protejarea capturilor, este obligatoriu momeala pe fir de par si folosirea carligelor fara contra. Organizatorul va detalia si va specifica elementele permise, la sedinta tehnica.
4. Se pescuieste doar in fata standului, locul pescuit se poate baliza cu markere(chiar si luminoase). Lanseurile spre stanga sau spre dreapta, nu vor depasi directia liniei de delimitare de la jumatatea distantei dintre standuri. Daca sunt sesizari, privind invadarea spatiului de catre o alta echipa, decizia apartine arbitrului.
5. Concurentul care este prins in drill la terminarea concursului, mai are la dispozitie inca 15 minute pentru scoterea capturii, daca drillul a inceput inainte de semnalul de final al concursului.
6. Concurentii sunt obligati sa fie dotati si sa foloseasca saci de crap suficienti(minim 10), saltea de primire, mincioc cu deschidere mare si plasa fina, spray dezinfectant.
7. Concurentii pot intra in apa pana la nivelul genunchilor numai in timpul drillului (cu minciocul si cu lanseta ) si la legarea sacilor. In caz de canicula se permite intrarea in apa pina la nivelul soldului ptr. a lega pestii la apa mai adanca.
8. Se permite legarea sacilor cu capturi si in afara standului, daca acest lucru nu deranjaza vecinul de stand.
9. Lungimea maxima a inaintasului folosit nu va depasi 8 m
10. Toate capturile se elibereaza, cu grija, dupa cantarire. Eliberarea se face de catre concurenti, in prezenta arbitrului si a vecinului de stand desemnat ca martor.
11. Este interzisa folosirea oricarui fel de sonar, ratusca, barca de nadit sau orice alte mijloace care nu sunt acceptate si tratate de acest regulament.
12. Este interzisa iluminarea standului pe timpul noptii (nu este inclusa zoba umbrarelor, unde cu acordul propietarului lacului se poate monta lumina), cu exceptia luminii de cap si a luminii din cort.
13. Nu este permis sa se faca focul pe timp de noapte, sau in locuri care nu sunt amenajate in acest scop pe timpul zilei.
14. In 5 minute de la semnalul de final al concursului, concurentii trebuie sa nu mai aiba lansete cu monturi in apa.

II.C CANTARIREA
1. Se puncteaza urmatoarele specii: crapul comun, oglinda, ten (amur).
2. Se cantareste orice peste din speciile punctabile. Pestii foarte mici se pot cantari impreuna (crap si cteno).
3. Este interzis sa se retina pestii care nu fac parte din specii punctabile, cu exceptia obtinerii acordului propietarului sau organizatorului.
4. Este interzis sa se prezinte la cantarire capturi neviabile. Capturile in pericol, sunt anuntate imediat arbitrilor. Acestia le colecteaza si le pun la dispozitia organizatorului. Organizatorul are dreptul sa ceara concurentilor dovediti vinovati de moartea pestilor , plata capturilor moarte la un pret de 20 Ron\KG.
5. Daca o echipa prezinta la cantarire un crap ranit grav, din vina acestora, captura nu se puncteaza si se imputa la pretul specificat la punctul anterior.
6. Este strict interzis sa se retina sau sa se transporte pesti punctabili sau nu, in alte scopuri decat cantarirea si apoi eliberarea imediata.
7. La fiecare cantarire poate participa si un vecin de stand in calitate de martor. Complectarea fisei de arbitraj se face de catre arbitru. Arbitrul va consemna citet, numele si numarul standului, concurentului martor si toate datele privind capturile din standul unde se face cantarirea.
8. Pe foile de arbitraj, confirmarea cantaririlor si a datelor trecute de catre arbitri, se face prin stampila sau semnatura.
9. Cantaririle se fac la cerere(captura semnificativa, numar mare de pesti, canicula) sau dupa programul de cantariri stabilit de organizator. Programul de cantariri va fi anuntat de catre organizator, la sedinta tehnica.
10. Fiecare cantarire la o echipa, se trece in fisa de arbitraj si se semneaza de catre doi arbitrii si optional de un vecin de stand in calitate de observator (daca doreste).
11. Este obligatorie pastrarea capturilor in conditii cat mai bune. In fiecare sac se poate pastra doar un singur crap. Exceptii sunt pestii mici (1-2 kg) care se pot tine mai multi dar in saci de dimensiuni foarte mari.
12. Concurentii au dreptul sa acorde prioritate activitatilor de pescuit in timpul cantaririlor.
13. Cantarirea se face cu acelasi tip de cantar pentru toate standurile.
14. Daca intervin alte probleme care nu sunt tratate in acest regulament, decizia se va lua de catre o comisie formata din: un reprezentatnt al organizatorilor, un concurent vecin de stand cu echipa care a semnalat problema si seful echipei de arbitri. Solutia se da in decurs de o ora de la semnalarea problemei.

III. SANCTIUNI
1. Se sanctioneaza cu ATENTIONARE VERBALA , nerespectarea urmatoarelor puncte din prezentul regulament: cap.I pct.5, 7, 8, cap.II pct.1, 7,B6, B7, B10, B12, B13, C3, C11.
2. Se sanctioneaza cu AVERTISMENT consemnat in fisa de arbitraj, nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte: cap.II pct. 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, A1, A3, A5, A6, A7, A8, B3, B4, B9, B14, C4, C5.
3. Se sanctioneaza cu ELIMINARE din concurs, nerespectarea de catre concurenti a urmatoarelor puncte din prezentul regulament: cap.II , A2, A4, A9, B1, B2, B11, C6.
4. Dupa atentionarea verbala, echipele care nu se conformeaza, primesc avertisment la repetarea greselii pentru care au fost atentionate anterior.
5. Echipele care au primit doua avertismente sunt penalizate cu 20 kg si sunt eliminate din concurs la primirea celui de al treilea avertisment.

IV. PUNCTAJ
1. Se puncteaza cantitatea de peste capturata in concurs, ca suma a cantitatilor totale conform fiselor de arbitraj ale unei echipe si se alcatuieste clasamentul pe CANTITATE.
Se puncteaza cantitatea de peste rezultata din suma celor mai mari 5 pesti si se alcatuieste clasamentul pe CALITATE.
Clasamentul general este o medie intre aceste 2 clasamente, in caz de egalitate primeaza clasamentul pe CANTITATE. (Ex. Echipa X are locul I la cantitate si locul V la calitate; in clasamentul general va avea 6 puncte. Castiga echipa cu cele mai putine puncte. Daca echipa Y are tot 6 puncte dar facute din locul II la cantitate si locul IV la calitate, aceasta va fi in urma echipei X).
Premiul general il castiga echipa cu cel mai mic numar de puncte. In caz de egalitate de puncte pe 2 sectoare, castiga echipa cu cea mai mare cantitate de peste.
2. Concurentii au obligatia sa verifice corectitudinea punctajului echipei, dupa afisarea clasamentului final. Sunt admise contestatiile scrise, care sunt insotite de copiile fiselor de arbitraj si care se fac in maxim 30 minute dupa afisarea clasamentului.

V. CONTESTATII
Contestatiile privind deciziile de arbitraj, se formuleaza in scris catre coordonatorrul echipei de arbitri si se depun in cel mult 1 ora de la consumarea faptei. Contestatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare.

VI. ARBITRAJ
1. Arbitrii au obligatia sa respecte regulamentul in litera si spiritul lui, sa fie corecti, obiectivi si discreti.
2. Arbitrii sunt obligati sa aplice regulamentul si sa noteze sanctiunile acordate pe foile de arbitraj. Foaia de arbitraj care consemneaza sanctiunea, nu este conditionata de efectuarea unei cantariri.
3. Foile de arbitraj se intocmesc in dublu exemplar. Originalul ramane la arbitru si este folosit pentru intocmirea clasamentului, copia ramane la concurent pentru a-i servi acetuia la verificari si eventuale contestatii.
4. Arbitrilor nu li se permite deranjarea nejustificata a concurentilor.
5. Startul si finalul concursului se anunta prin semnal auditiv.
6. In sprijinul deciziilor lor, functie de gravitatea sanctiunii, arbitrii pot apela la martori din echipele invecinate.
7. Arbitrii au obligatia sa raspunda in orice moment solicitarilor motivate ale concurentilor.
8. Arbitrii, indiferent de situatie, vor avea un comportament civilizat bazat pe respect si intelegere fata de concurenti.

VII. DISPOZITII FINALE
1. Programul desfasurarii concursului, regulamentul de concurs si de arbitraj, se anunta din timp echipelor participante de catre organizatorul concursului.
2. Organizatorul are obligatia sa informeze exact concurentii despre dimensiunea si distanta intre standuri, caile de acces permise catre utilitati si orice alte date a caror necununoastere pot duce la incalcarea prezentului regulament.
3. Participarea la concurs, implica acceptarea fara rezerve din partea concurentilor, a prevederilor din prezentul regulament si obligatia de a i se conforma.
4. In caz de forta majora, concursul se poate reprograma, intrerupe sau se declara castigator cel care a prins cel mai mult peste sau ce mai mare captura, daca au trecut mai mult de 24 ore.
5. Daca nu au trecut 24 ore, concursul se poate intrerupe si reprograma, dar la reluare concurentii isi pastreaza locurile initiale. Concursul reprogramat reincepe din minutul 1, netinandu-se cont de pestii care s-au prins in etapa suspendata.
6. In timpul concursului, divergentele sau incalcarile prezentului regulament se solutioneaza de catre arbitri.In afara acestuia se solutioneaza de catre organizator.


CD APS, Ionut Silivestru si Dl.George Mihaila va doresc
FIR INTINS!


Festivitatea de premiere duminica la ora 14:00 .

Taxa trebuie achitata pana pe data de 20 Martie 2015, iar ptr rezervare locului se achita avans (jumatate din suma) sau integral.

Unde se poate achita taxa :

1. Ionut Silivestru 0732.332.119
2. George Mihaila
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
levi74Data înscrierii: 08/Feb/2011
Mesaje: 32

MesajTrimis: Wed Jan 14, 2015 8:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

CS APS 1 Alex Brad, Liviu Ilie si partener.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
syyle-AG-1Data înscrierii: 20/Nov/2013
Mesaje: 55

MesajTrimis: Wed Jan 14, 2015 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cristi Vasile-Daniel Licaciu-Daniel Stanescu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
syyle-AG-1Data înscrierii: 20/Nov/2013
Mesaje: 55

MesajTrimis: Wed Jan 14, 2015 9:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ionut daca se poate un cont bancar pe privat pt taxa
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marian ConstantinData înscrierii: 26/May/2008
Mesaje: 329

MesajTrimis: Wed Jan 14, 2015 10:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stefan Libra + Florin Chivu +Marian Constantin
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
petre iulianData înscrierii: 17/Jan/2008
Mesaje: 286
Locație: BUCURESTI/zona Pantelimon

MesajTrimis: Thu Jan 15, 2015 12:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

"Locuri disponibile: 10 (concursul se va tine cu maxim 16 in 2 sectoare ) "


salut

sunt 16 locuri de concurs din care 6 sunt rezervate ? Ca nu prea inteleg Rolling Eyes
_________________
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake
tel: 0765.071.874
4 Carp
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
syyle-AG-1Data înscrierii: 20/Nov/2013
Mesaje: 55

MesajTrimis: Thu Jan 15, 2015 9:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca zice ca se tine concursul cu minim 10 maxim 16
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SionutData înscrierii: 12/Dec/2007
Mesaje: 2431
Locație: Popesti

MesajTrimis: Thu Jan 15, 2015 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

syyle-AG-1 a scris:
Cred ca zice ca se tine concursul cu minim 10 maxim 16


Sunt 3 echipe ale Clubului APS, 3 cluburi vor fi invitate, deci mai raman 10 locuri disponibile.
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
SionutData înscrierii: 12/Dec/2007
Mesaje: 2431
Locație: Popesti

MesajTrimis: Thu Jan 15, 2015 10:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Cristi Vasile-Daniel Licaciu-Daniel Stanescu
2. Stefan Libra + Florin Chivu +Marian Constantin
3. Dan Arghirescu + parteneri
_________________
CS APS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Madalin DirlaData înscrierii: 25/May/2012
Mesaje: 67

MesajTrimis: Thu Jan 15, 2015 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Madalin Dirla + Mari Piticu + Mironov Ionut
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Florin DinuData înscrierii: 01/Sep/2014
Mesaje: 18
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Thu Jan 15, 2015 9:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Florin Dinu + Dragos Mardare + Stoian Mihai
_________________
Critic echilibrat
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Madalin DirlaData înscrierii: 25/May/2012
Mesaje: 67

MesajTrimis: Thu Jan 15, 2015 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Neguleasa Ionut + parteneri
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Madalin DirlaData înscrierii: 25/May/2012
Mesaje: 67

MesajTrimis: Thu Jan 15, 2015 9:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Cristi Vasile-Daniel Licaciu-Daniel Stanescu
2. Stefan Libra + Florin Chivu +Marian Constantin
3. Dan Arghirescu + parteneri
4. Madalin Dirla + Mari Piticu + Mironov Ionut
5. Florin Dinu + Dragos Mardare + Stoian Mihai
6. Neguleasa Ionut +parteneri
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
FAEData înscrierii: 20/Feb/2008
Mesaje: 1586
Locație: BUCURESTI

MesajTrimis: Thu Jan 15, 2015 10:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Very Happy SALVE Very Happy
... in primul rand vreau sa urez si "IO care este "pa persoana fizica " LA MULTI ANI tuturor , sanatate , fericire , bucurii si tot ce v-a doriti voi in noul an alaturi de cei dragii
... DA Madaline... particip... in ciuda ta... sic Smile ... chiar am ambitia sa fac echipa cu cineva care nu a participat nici-o data la un concurs...
... Ionut... treci "acolo-sa" echipa FAE.... ( da-mi un semn cand sa-ti aduc bani... m-a tot invart zilele astea prin Popesti)
... Madalin... roagate sa nu fim colegi de stand... ca atunci chiar fac tot efortul sa-ti scot pescuitul din cap...
== VIATA E FRUMOASA , MERITA TRAITA ==
_________________
IONICA STEFAN-STELIAN
fae.electric@gmail.com
0722914826---0765465636
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Madalin DirlaData înscrierii: 25/May/2012
Mesaje: 67

MesajTrimis: Thu Jan 15, 2015 10:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Cristi Vasile-Daniel Licaciu-Daniel Stanescu
2. Stefan Libra + Florin Chivu +Marian Constantin
3. Dan Arghirescu + parteneri
4. Madalin Dirla + Mari Piticu + Mironov Ionut
5. Florin Dinu + Dragos Mardare + Stoian Mihai
6. Neguleasa Ionut +parteneri
7.Stefan Munteanu + parteneri
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului www.Pescar-Sportiv.ro -> Competitii de Pescuit Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Următoare
Pagina 1 din 11

 
Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community

Anti Bot Question MOD - phpBB MOD against Spam Bots
Blocked registrations / posts: 128065 / 0