Subiectul anterior :: Subiectul următor |
Autor |
Mesaj |
Sionut

Data înscrierii: 12/Dec/2007 Mesaje: 2431 Locație: Popesti
|
Trimis: Fri Feb 22, 2013 10:00 am Titlul subiectului: |
|
|
Hai Fae si tu sa demonstrezi ca esti cel mai bun pescar de pe site-ul APS.
Forza Fae  _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
FAE

Data înscrierii: 20/Feb/2008 Mesaje: 1586 Locație: BUCURESTI
|
Trimis: Sat Mar 01, 2014 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
SALVE
...alooo... domniii cu dinamo... a.. scuze am uitat... la voi in cartier nu functioneaza rds-ul... deci aveti o scuza.. nu puteti urmari meciul din seara asta... mai bine... sa nu v-a afecteze ...sanatatea...
..chiar daca pierdeti nu este nici-o problema .. deja este un obicei la "echipa"(in ghilimele) simpatizata de voi....uite daca fiecare dintre voi care conduce si are puncte penalizare... poate sa le doneze baietilor...poate asa fac si ei macar cateva puncte sa aibe sansa sa se apropie de CAMPIOANA ...trebui sa fi dus cu capul sa mai ai pretenti ca aceia este echipa de fotbal... poate au mai multe sanse la crichet..(nu stiu cum se numeste exact) dar nu conteaza...important este ca avem vointa de sport...
VIATA E FRUMOASA , MERITA TRAITA  _________________ IONICA STEFAN-STELIAN
fae.electric@gmail.com
0722914826---0765465636 |
|
Sus |
|
 |
Sionut

|
Trimis: Sun Mar 02, 2014 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
FAE,
daca taceai, filozof ramaneai.
Prea multe meciuri cu chiajna si amicul chirila dauneaza grav realitatii.  _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
FAE

|
Trimis: Sun Mar 02, 2014 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Sionut a scris: | FAE,
daca taceai, filozof ramaneai.
Prea multe meciuri cu chiajna si amicul chirila dauneaza grav realitatii.  |
SALVE
...stai linistit Ionut... v-a ajutam sa scapati si de cupa... si asa suntetii vai mama voastra( la echipa m-a refer nu la suporterii) ...nu stiu daca te-ai uitat la o analiza a meciului... posesia a fost de 73% STEAUA si 27 dinamo( cu litere mici... ... nu uita ca STEAUA nu are nici-o infrangere... nu poti cere "unui bou" sa traga la jug cu burta goala... ... trebui sa v-a multumiti ca a-ti reusit sa marcati.. dintr-o greseala copilareasca a lui Tatarusanu... efectiv alta sansa dinamo nu a avut... Ionut... nu incerca sa fi IPOCRIT... stiu ca nu-ti sta in caracter...recunoaste ca dinamo a avut noroc...si gata...
fae.electric@gmail.com
|
Sus |
|
 |
Sionut

|
Trimis: Mon Mar 03, 2014 10:41 am Titlul subiectului: |
|
|
Fae, eu cred ca ai consumat ceva si nu ai mai apucat repriza a 2-a.
Ori te-ai uitat la alt meci.
Cu norocul (din min 89) altcineva a fost prieten sambata. _________________ CS APS |
|
Sus |
|
 |
FAE

|
Trimis: Mon Mar 03, 2014 4:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
SALVE
...Ionut tu chiar vrei sa vezi pana unde am rabdare cu prostii tai... .. lasa-i dreq ... mai bine gandestete la cine si cum ve-ti apela sa prindeti si voi un loc in primele 10 echipe clasate la sfarsitul campionatului..
...apropo...ti-au amutit aplaudaci ( Tomescu ,Madalin & company) sau iei au intrat in (vorba lui Madalin) "SILENZIO STAMPA".. ca deh... au primit directive de la "GURU" sa nu mai comenteze nimic...un sfat bun.... zic "IO macar acum chiar trebui sa taca...
fae.electric@gmail.com
|
Sus |
|
 |
Sionut

|
Trimis: Fri May 23, 2014 11:10 pm Titlul subiectului: |
|